Programul voluntar PIEPS DSP de remediere a produselor

Programul voluntar PIEPS DSP de remediere a produselor

Pieps anunță lansarea unui program voluntar de remediere a produselor, pentru un plus de siguranță a emițătoarelor sale de avalanșă DSP.
PIEPS a realizat evaluări detaliate de siguranță și performanță a produselor vizate, inclusiv teste interne și terțe. Rezultatele au arătat că produsele sunt conforme cu standardele internaționale, sunt proiectate corespunzător și au o performanță adecvată.
Cu toate acestea, PIEPS a dezvoltat de curând un sistem de purtare cu carcasă, destinat utilizării pentru DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT, care permite folosirea emițătoarelor doar atunci când sunt configurate și blocate în poziția „transmitere”.


Programul voluntar de remediere a produselor pentru emițătoarele de avalanșă DSP

Pieps anunță lansarea unui program voluntar de remediere a produselor, vizând o mai bună fixare a mecanismului de blocare și comutare a emițătoarelor sale de avalanșă DSP. Corecția constă într-un nou sistem de purtare cu carcasă pentru asigurarea configurării emițătoarelor de avalanșă DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT pe modul „transmitere” înaintea utilizării și că acestea rămân blocate pe acest mod în timpul utilizării. Noul sistem de purtare cu carcasă înlocuiește sistemul de purtare din neopren furnizat cu emițătoarele de avalanșă DSP, la care vă recomandăm să renunțați. Produsele DSP vizate au fost fabricate între 2013 și 2020.

Pieps a primit solicitări referitoare la emițătoarele de avalanșă DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT. Toate aceste modele utilizează un mecanism de blocare pentru setarea produselor pe modul „transmitere”. Considerăm că aceste solicitări au fost determinate de două accidente de avalanșă: unul în 2017 și unul în primăvara lui 2020. În urma acestor accidente, au existat declarații conform cărora sistemul de blocare/comutare al DSP PRO/SPORT se defectase în timpul avalanșelor. Cu toate acestea, testele au arătat că mecanismul de blocare/comutare al DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT este conform cu toate standardele de siguranță aplicabile.



PIEPS acordă o foarte mare importanță siguranței produselor și utilizatorilor săi, obiectivul său fiind acela de a atinge excelența în toate produsele sale destinate activităților din zonele montane.
Încrederea consumatorilor în produsele noastre este esențială pentru noi și, tocmai de aceea, echipa de cercetare și dezvoltare PIEPS a dezvoltat acum noul sistem de purtare cu carcasă pentru toate emițătoarele DSP, pentru a-l înlocui pe cel din neopren furnizat cu emițătoarele DSP. Designul noului sistem de purtare cu carcasă conferă o siguranță sporită, pentru a asigura blocarea emițătoarelor în poziția „transmitere” în timpul utilizării și că acestea rămân în această poziție atunci când sunt folosite. Considerăm că sistemul de purtare cu carcasă este o inovație care permite garantarea siguranței și performanței emițătoarelor DSP pentru toți utilizatorii.
Recomandăm consumatorilor să întrerupă imediată utilizarea emițătoarelor DSP și să contacteze PIEPS pentru a intra în posesia noului sistem de purtare cu carcasă. Emițătoarele DSP trebuie utilizate exclusiv cu noul sistem cu carcasă de purtare.
Acest program voluntar de remediere a produselor vizează exclusiv emițătoarele de avalanșă PIEPS DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT. Găsiți instrucțiuni privind identificarea produsului dvs. aici

Programul voluntar de remediere a produselor nu afectează niciun alt emițător de avalanșă sau produs din gama PIEPS.
PIEPS recomandă insistent utilizatorilor tuturor echipamentelor de siguranță de avalanșă PIEPS să respecte cu strictețe instrucțiunile referitoare la produse, inclusiv prin realizarea unei inspecții de siguranță și performanță înaintea fiecărei utilizări.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați direct:
E-mail: support@pieps.com 
Tel.  +43 3182 52556-0


Serviciul de înlocuire


Am identificat o soluție pentru a crește siguranța produselor noastre peste nivelul impus de standarde.
Pentru inițierea procedurii serviciului de înlocuire, vă rugăm să completați formularul de aici. Vă vom transmite un e-mail cu instrucțiuni suplimentare.
Transmiterea datelor dvs. de contact și a datelor de livrare va grăbi procesul și ne va permite să vă transmitem actualizări de stare în timpul procesului de schimb.
Livrarea noilor sisteme de purtare poate dura mai mult din cauza lipsei materiei prime și întârzierilor de transport cauzate de pandemia de COVID-19. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a răspunde prompt solicitării dvs.

PIEPS a realizat evaluări detaliate de siguranță și performanță a produselor vizate, inclusiv teste interne și terțe. Rezultatele au arătat că produsele sunt conforme cu standardele internaționale, sunt proiectate corespunzător și au o performanță adecvată. Cu toate acestea, PIEPS a dezvoltat de curând un sistem cu carcasă de purtare, destinat utilizării cu DSP PRO, DSP PRO ICE și DSP SPORT, care permite folosirea emițătoarelor doar atunci când sunt configurate și blocate în poziția „transmitere”.

PIEPS a realizat evaluări detaliate de siguranță și performanță a produselor vizate, inclusiv teste interne și terțe. Rezultatele au arătat că produsele sunt conforme cu standardele internaționale, sunt proiectate corespunzător și au o performanță adecvată.

Utilizarea corectă a sistemul de purtare cu carcasă pentru PIEPS DSP

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 – 18.00

0758 089 455 0770 279 023 office@maramont.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!