Demon Ochelari Schi Tura Demon Gravity

-12%
259,00 Lei 229,00 Lei
GRAVITY sunt ochelarii de alpinism si schi alpinism creati prin indepartarea completa a structurii rameu, pentru a reduce greutatea totala si a cresterea confortului in momentul purtarii; Folosind lentila sferica dubla pentru a creste campul vizual, sportivului ii este permis sa vada fiecare detaliu al traseului sau.
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: OSTDGOG Ai nevoie de ajutor? 0758 089 455 / 0770 279 023
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Ochelari Schi Tura Demon Gravity




Producator: Demon
Model: Gravity
 


Caracteristici:


Dimensiuni rama: Latime: 170 mm; Inaltime: 95 mm.
Lentile: Categoria 3, tip oglinda.
Asccesorii: Saculet din microfibra.
Greutate: 75 g.
Recomandat pentru:  Alpinism si schi-alpinism.


Lentila ochelarilor are si cu un tratament anti-aburire care este ideal pentru toate temperaturile, de la cele mai reci cu diferente puternice de temperatura intre suprafetele exterioare si interioare ale lentilei pana la cele mai calde.

Culoarea portocalie a lentilei permite o vizibilitate perfecta in zilele insorite precum si pentru vreme variabila. De fapt, in muntii inalti vremea este deosebit de variabila, de aceea este necesar sa folosestio lentila care se poate adapta cel mai bine oricaror conditii meteorologice.

Ventilațta lentilei (12 gauri) si a ramei ofera sportivului o senzatie constanta de relaxare a ochilor, care deseori esueaza la utilizarea ochelarilor de schi care nu sunt potriviti pentru conditiile foarte particulare ale muntilor inalti.

Buretele moale intern reprezinta punctul de sprijin; de fapt, este creat din material ultra-moale pentru a permite ochelarilor de schi sa adere mai bine pe fata ta. In special, zona nasului este tratata pentru a duce la o respiratie corecta si nu la senzatia neplacuta de a fi îinchis.
Se creeaza un spatiu intre fata si ochelarii de schi care permite o ventilatie adecvata si, in acelasi timp, retine caldura.

Elasticul este reglabil pentru a se ajusta pe fata ta in toate circumstantele, este de asemenea brodat cu efect 3D pentru a fi perfect estetic si functional.

GRAVITY este compatibil cu toate castile pentru alpinism, schi alpinism si este compatibil si cu castile clasice de schi cu ureche rigida.
GRAVITY este alegerea pentru cei care doresc cele mai bune tehnologii pentru a practica sportul preferat.


Produs recomandat de Skimo Team Zarnesti si Rares Manea!

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 – 18.00

0758 089 455 0770 279 023 contact@maramont.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!