Kayland Bocanc Kayland K4 GTX

2.439,00 Lei
Un bocanc de alpinism ultra-tehnic, perfect pentru altitudini de pana la 4000 de metri, pentru traversarea ghetarilor si catarari pe ghata, datorita compatibilitatii cu coltari automati. Ideali in conditii deosebit de reci.
Marimi incaltaminte:

Culoare principala: rosu/negru


La comanda

Data de livrare: Sambata, 18.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BK4KGRN44 Ai nevoie de ajutor? 0758 089 455 / 0770 279 023
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Bocanc Kayland K4 GTX




Producator: Kayland
Model: K4



Caracteristici:

Calapod: Mountain PRO DOUBLE LAST
Constructie: Lasting
Brant: Pasla + Memory Latex + Mesh + Support EVA
Partea superioara: Material+ Poliuretan
Captuseala: GORE-TEX Insulated Comfort Footwear
Talpa interioara: Rigid (Fibra de sticla + strat de aluminiu)
Talpa intermediara: PU injectat dubla densitate + TPU
Talpa exterioara: Vibram® Curcuma
Greutate 1/2 pereche: 860 gr
Marimi: 35.5 - 42 (cu jumatati de marimi)
Inaltime: inalt


PARTEA SUPERIOARA
Banda de cauciuc din jurul bocancului este realizata cu Diamond Technology, un material poliuretan exclusiv care ofera o rezistenta de neegalat la zgarieturi. Parazapezi ce se inchid cu un fermoar ce ofera o inchidere usoară si impermeabila.

CAPTUSEALA
La interior a fost adaugata o captuseala Gore-Tex® Duratherm, una dintre cele mai izolatoare termic din gama Gore. Captuseala este perfecta pentru a proteja picioarele chiar si la cele mai scazute temperaturi, mentinand impermeabilitatea si respirabilitatea piciorulu, iar in acelasi timp se pstreaza nivelul de confort din interiorul bocancului.

TALPA EXTERIOARA
Un suport accentuat al talpii piciorului, pentru a asigura o franare mai mare a bocancului la coborare si pentru o mai buna aderenta pe stanci. Talpa Vibram® Teton are un design specific alpinismului si a catararii pe gheata: zonele de pe varf si calcai asigura o aderenta mai mare si sporeste siguranta, in timp ce compusul mentine un nivel ridicat de aderenta in toate conditiile si pe toate suprafetele.

TALPA INTERMEDIA SI BANTUL
Talpa intermediara este din poliuretan. Sistemul de prindere pentru coltari este fixat si lipit de talpa intermediara pentru a asigura o prindere mai sigura si mai stabila. Suportul este realizat din fibra de sticla cu folie de aluminiu pentru a asigura rigiditate maxima, mai ales atunci cand este utilizat cu coltari.  O alta tehnologie exclusiva apare in talpa intermediara, cu o componenta Smart PU, un compus poliuretanic care reactioneaza la temperatura, intarind zona calcaiului in prezenta unor temperaturi rigide (facilitand folosirea coltarilor) si inmoaie cand temperaturile sunt mai blande pentru a oferi o amortizare mai buna la mers.

SISTEM DE INSIRETARE
Bocancul Kayland K4 GTX ofera un nou sistem de sireturi cu ajustare maxima in functie de utilizarea. Limba are o inchidere suprapusa, cu un singur piesa de material pentru a asigura o infasurare totala a piciorului. Bocancul este prevazut cu 3 sisteme de inchidere: un sistem pentru strange si desfacere a siretului, un nivel intermediar cu inchiderea de dantela si o curea Velcro din microfibra. Partea exterioara din poliamida are un sistem de inchidere impermeabil, cu fermoar termosigilat.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 – 18.00

0758 089 455 0770 279 023 office@maramont.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!