Maramontsport, de acum și în Cluj Napoca!

Maramontsport, de acum și în Cluj Napoca!

 

Într-o perioadă în care totul stă sub semnul întrebării și incertitudinea este la ea acasă, s-ar spune că e bine să stai la locul tău și să nu îți faci planuri prea mărețe. Însă noi ne-am gândit să fim puțin contra ”modei” actuale și am decis să ne extindem cu încă un magazin.

Acum, după o lună de la deschidere avem timp să ne așezăm și să împărtășim cu voi cum a fost pentru noi perioada aceasta.

Așadar, Maramontsport Cluj Napoca a devenit realitate!

Ne-am străduit să punem în practică fiecare idee și gând, astfel încât să oferim celor care ne trec pragul, în primul rând un loc călduros și primitor, un loc unde să revii cu bucurie știind că vei găsi produse de calitate și sfaturi de la oameni competenți și cu experiență. Fiecare colțișor din magazin ne reprezintă. Ne-am pus amprenta pe fiecare obiect, fie că am prins șuruburi, am vopsit, șlefuit, tăiat și măsurat, în fiecare lucru de aici se găsește puțin din truda noastră.

Și cum toate poveștile încep cu ”a fost odată ca niciodată”, clădirea în care ne desfășurăm activitatea are propriul trecut și propria ei poveste. Noi scriem povestea mai departe, prin principiile noastre de bază: tradiție, respectul față de înaintași, muncă și produse de calitate și nu în ultimul rând, responsabilitatea față de tot ceea ce ne înconjoară. Clădim viitorul Piatră peste Piatră.

O clădire cu iz istoric se potrivește de minune cu tradiția și calitatea produselor MARAMONT, marca noastră care are o vechime de 40 de ani. Căci avem și un departament de creație și producție de echipamente montane, în special rucsacuri. Maramont nu înseamnă doar produse de munte, ci și un concept legat de practicarea sporturilor montane, promovarea lor, protecția mediului și nu în ultimul rând punerea în valoare, oriunde în lume, a minunatului ținut numit Maramureș.

     



Drept urmare, avem elemente tradiționale din Maramureș integrate și în magazinul din Cluj Napoca, care se îmbină de minune cu cele alpine.
Cu tejgheaua ne mândrim tare mult, fiind concepție personală, de la idee la produsul final. Creată din bârnele unui acoperiș vechi, reînvie lemnul dându-i o nouă întrebuințare.
Iar țolurile maramureșene pline de simboluri ancestrale, cu certitudine aduc culoare și voie bună.

Am promis încă de la început că detaliile sunt cele care vor cântări cel mai mult la Maramontsport Cluj și vor reprezenta argumentul principal, pentru ca voi să descoperiți calitatea produselor noastre.

Și uite așa, încet și sigur, magazinul a început să prindă contur și ideile noastre să se concretizeze.

    

       

  

Normal că am avut parte și de peripeții, de nopți lungi și de emoții. Însă privind retrospectiv, acestea sunt aspectele care acum ne fac să zâmbim și cu siguranță dau valoare efortului comun depus pentru a începe un nou capitol, numit Maramontsport Cluj.

Aici găsiți și imagini din ziua deschiderii. O zi care a meritat pe deplin toată așteptarea!

Vă invităm să ne treceți pragul și să vă bucurați de ”cabana” noastră din Cluj.
Ne găsiți în Cluj Napoca, pe strada Gheorghe Lazăr, nr 20.
www.maramontsport.ro

Și bineînțeles, avem și un scurt video despre munca ce a stat în spate!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 – 18.00

0758 089 455 0770 279 023 office@maramont.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!