Producătorul italian de încălțăminte sport, MGM, a preluat grupul Rekord SRL, din Alba Iulia

Producătorul italian de încălțăminte sport, MGM, a preluat grupul Rekord SRL, din Alba Iulia

Achiziția a avut loc la începutul acestui an, astfel compania italiană devine unul dintre cei mai mari producători europeni de încălțăminte tehnică, de sport și pentru drumeții. Mărcile care fac parte din portofoliul MGM sunt: Kayland, Trezeta, Brixia, Fila Skates, Hypno,Garmont, Mammut, Dolomite, Scott.

Ani mulți de experiență în marile companii producătoare din districtul de încălțăminte din Montebelluna, Italia, au permis domnului Alcide Giacometti să dobândească expertiză solidă și ulterior să înființeze Calzaturificio Play Sport SRL în 1980.
Ani întregi de evoluție tehnologice importante și creșteri ale producției au stat la baza nașterii în 1994 a firmei Rekord SRL, societate cu sediul in Romania. Cele două companii lucrează împreună într-o sinergie puternică pentru a răspunde la cerințele din ce în ce mai complexe și specifice ale clienților, oferind fiabilitate și precizie și punând calitatea acestora standarde în serviciul multor mărci de renume internațional. 

  

Play Sport SRL și Rekord SRL sunt acum parte integrantă a M.G.M. SPA, condusă de familia Congiu/Foglio, care se mândrește cu o tradiție prestigioasă în fabricarea de încălțăminte în domeniul outdoor. Grupul are acum peste 700 de angajați în diferite fabrici, unde capacitatea de producție este de peste 1.000.000 de perechi de încălțăminte pe an.
M.G.M. SPA se clasează ca principal producător european de încălțăminte tehnică outdoor, fiind un punct de referință pentru jucătorii internaționali importanți din producția de încălțăminte de ultimă generație.

Grupul își continuă creșterea investind în tehnologii mereu noi care permit să-și mențină calitatea și standardele înalte, prin îmbinarea măiestriei și a spiritului modern. În plus, certificarea Gore-Tex® definește o specializare ca punct de referință pe piața producției de încălțăminte tehnică impermeabilă.

M.G.M. Grupul SPA oferă un know-how de ultimă generație, rezultatul a patru generații de antreprenori de încălțăminte și servicii de excelență, reprezentând o oportunitate avantajoasă pentru toți partenerii de afaceri. O companie cu o echipă tânără, care se remarcă prin modernitate și eficiență, exprimând un concept de afaceri etic, profesional și antrenant pentru tot personalul.

 










 


 

Explorând producția de încălțăminte Kayland în fabrica Rekord

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 – 18.00

0758 089 455 0770 279 023 office@maramont.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!